Aanmelden
Winkelwagen
Assortiment Tassen over petit bois Voor bedrijven verkooppunten contact
Petit Bois B.V. kan in één adem genoemd worden met winter mode accessoires.
Het Hoofddorpse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in lederen handschoenen.
Zij voert een uitgebreide collectie waar kwaliteit en aantrekkelijke prijzen een vast gegeven zijn. Een modieuze en uitgebalanceerde serie voor dames en heren.
De firma Petit Bois B.V. is klantvriendelijk en zeer service gericht.
Door de jarenlange ervaring die in het bedrijf aanwezig is, weet men altijd de juiste producten aan te bieden.


De vraag naar private label groeit, waardoor steeds meer producten de naam van de klant of het te voeren merk dragen. Daarom heeft Petit Bois B.V. haar activiteit uitgebreid met het voeren van een breed assortiment promotionele kleding die ook in kleine aantallen kan worden vervaardigd.
Alle activiteiten worden vanuit Hoofddorp - Nederland begeleid en gestuurd.

 

Tot het assortiment van Petit Bois horen ook de lederwaren van het Italiaanse top bedrijf Piquadro.

Piquadro is in 1987 in Riola di Vergato opgericht door Marco Palmieri. Geïnspireerd op de winkel van zijn moeder in Milaan begint Marco riemen en portefeuilles te ontwerpen voor andere Italiaanse bedrijven. Na 10 jaar heeft hij door dat als hij zich verder wil ontwikkelen, hij zelf een eigen lijn moet lanceren. Dit wordt in 1998 gerealiseerd. Samen met zijn broer Pierpaola gaat hij zich nu ook richten op de luxe lederwaren voor de reiswereld. Met trolleys, rugzakken, aktetassen en laptoptassen heeft hij nu een omzet van 60 miljoen en heeft Piquadro winkels in binnen- en buitenland.